publicitate

In trecut, oamenii foloseau plasturi de detoxifiere pentru a elimina toxinele daunatoare din organism. Astazi, multi au renuntat la acest obicei, dar trebuie sa admitem ca platurii sunt incredibil de eficienti.

Pentru a scapa de toxinele din corp, trebuie doar sa asezi plasturii pe picioare inainte de a merge la culcare. Sangele si limfa curg prin picioare.

Dimineata, toate toxinele daunatoare vor fi eliminate din corp. Plasturii, se vor innegri.

publicitate

Dupa cateva zile de folosire a plasturilor, oboseala va disparea, iar durerile articulare se vor ameliora. Acesti plasturi de detoxifere poti fi achizitionati din farmacii, dar pot fi pregatiti si acasa.

Cum se fac plasturii de detoxfiere?

Ai nevoie de:

  • Ceapa
  • Usturoi
  • Apa
  • Plasturi autoadezivi
  • Soseste

Mai intai va trebui sa cureti si sa tai usturoiul si ceapa. Toarna apoi apa intr-o oala si las-o sa fiarba. Adauga ceapa si usturoiul in apa clocotita. Lasa totul la fiert aproximativ 10 minute.

Dupa ce amestecul a fiert, lasa-l sa se raceasca timp de 20 de minute. Toarna apoi amestecul pe plasturii autoadezivi, astfel incat acestia sa se umezeasca usor. Daca plasturii absorb prea mult lichid, stoarce-i.

Lipeste plasturii pe talpile picioarelor si incalta-te cu sosete pentru a mentine plasturii la locul lor. Scoate sosetele si plasturii dimineata, cand te trezesti. Toate toxinele vor fi pe plasturi, motiv pentru care acestia vor avea o culoare inchisa. Sigur vei fi uimit de rezultat!

Iti recomand sa impartasesti acest articol cu prietenii tai. Sunt convinsa ca vor dori si ei sa incerce aceasta metoda simpla de detoxifiere.

publicitate