publicitate

De mult timp se stie ca pentru prevenirea si tratarea multor boli este suficient sa-ti cureti tractul digestiv de mucus, depozite fecale si paraziti.

Pe parcursul vietii, prin intestine trec, in medie, 100 de tone de alimene si 40.000 de litri de de lichide. In timp, in corp se acumuleaza 7 kilograme de fecale si deseuri toxice care provoaca daune ireparabile organismului.

Prezenta impuritatilor in intestine este adesea asociata cu constipatie frecventa, tulburari de metabolism, diabet, supraponderabilitate, boli de rinichi si ficat, probleme de auz si vedere, artrita si multe alte boli.

publicitate

Clisma curata doar o mica parte a intestinului gros – 40-50 cm, iar clatirea cu un dispozitiv special este costisitoare.

Folosind 1-3 linguri de faina de seminte de in, poti sa-ti cureti complet intestinul gros si subtire in doar 3 saptamani, fara a deranja microflora intestinala.

In pus, aceasta metoda arde grasimile, astfel incat greutatea sa revina la normal. De asemenea, imbunatateste metabolismul grasimilor. Faina de seminte de in poate absorbi si elimina toxinele din corp si poate reduce nivelul colesterolului din sange.

Curatarea tractului digestiv cu faina de in

In loc de micul dejun obisnuit, consuma urmatorul amestec timp de 3 saptamani.

  • Saptamana 1 – 1 lingura faina de in amestecata cu 100 ml chefir
  • Saptamana 2 – 2 linguri faina de in amestecata cu 100 ml chefir
  • Sapataman 3 – 3 linguri faina de in amestecata cu 150 ml chefir

Mananca acest amestec in loc de micul dejun obisnuit. Asigura-te ca bei zilnic, cel putin 2 litri de apa. Rezultate excelente apar si atunci cand bei apa cu miere de albine. Este suficient sa urmezi acest tratament o data pe an.

publicitate