publicitate

Ori de cate ori te simti rau, apasa acest punct de pe deget, timp de cel putin un minut. Tensiunea arteriala va scadea imediat, senzatia de ameteala va disparea si iti vei recapata cunostinta.

Aceasta metoda este utilizata in medicina militara, unde tratamentul leziunilor este diferit de cel standard. Totul trebuie facut rapid.

Durerea se opreste imediat, iar recuperarea este rapida, astfel incat soldatii sa se poata repune pe picioare si sa continue lupta.

publicitate

Truc pentru a suprima rapid orice durere

Punctul ce trebuie apasat, este situat pe degetul mijlocul al ambelor maini, asa cum se arata in imaginea de mai sus. Poti utiliza un stilou care nu este prea ascutit, o cheie sau un alt obiect similar pentru a apasa punctul.

Apasa-l timp de cel putin un minut, timp in care vei experimenta dureri foarte puternice! Cu toate acestea, dupa un minut, durerea resimtita in degete si orice alta durere din corp vor disparea. Aceasta metoda actioneaza ca un blocant al durerii.

O durere ascutita (in deget) activeaza eliberarea de endorfine in creier, ceea ce, la randul sau, atenueaza perceptia noastra supra durerii in tot corpul.

Desigur, acest truc nu ar trebui folosit pe termen lung pentru tratarea hipertensiunii arteriale cronice sau a altor boli. Este doar o metoda de prim ajutor pentru eliminarea durerilor puternice. O poti folosi atunci cand nu ai la tine medicamentele potrivite sau cand, din diferite motive, acestea nu-si fac efectul.

Daca acest articol ti s-a parut interesant, iti recomand sa-l impartasesti si cu prietenii tai.

publicitate