publicitate

Vrei sa slabesti? Atunci trebuie sa faci ceva pentru a-ti activa metabolismul. Exista cateva trucuri care te vor ajuta sa pierzi in greutate. Consumul de apa sarata este unul dintre ele.

Apa sarata nu este doar un amestec de apa si sare, ci si o combinatie care sustine metabolismul.

Cel mai bine este sa amesteci sare de mare in apa calda si sa bei bautura obtinuta in fiecare dimineata, inainte de a lua micul dejun.

publicitate

Iata de ce trebuie sa bei apa sarata dimineata

Probabil esti obinsuit sa bei cafea sau ceai dimineata. Iti recomand sa inlocuiesti bautura preferata cu apa sarata. Stiu, nu este tocmai cea mai gustoasa bautura, dar crede-ma, merita!

Apa sarata ofera o multime de beneficii. Particulele de sare incarcate pozitiv se leaga de particulele atomilor de apa, si invers. Acest amestec este sanatos si benefic pentru intregul corp.

Sarea de mare este bogate in substante importante. Contine magneziu, sodiu, potasiu, calciu si siliciu.

Apa sarata detoxifica organismul

Apa calda cu sare de mare contine o cantitate mare de minerale. Acestea actioneaza ca drenaj limfatic si astfel corpul se curata din interior. Organismul scapa de toxine treptat.

Este, de asemenea, o bautura cu proprietati antibacteriene, ceea ce inseamna ca un numar suficient de mare de organisme microscopice sunt eliminate din sistemul digestiv.

Imbunatateste digestia

Sarea stimuleaza glandele salivare, care elibereaza proteine ce transforma amindoul si glicogenul in zaharuri. De asemenea, ajuta organismul sa proceseze alimentele.

Aceste efecte sunt foarte benefice pentru organism, asa ca nu ar trebui sa-ti fie teama sa incluzi apa calda cu sare de mare in ritualul tau de dimineata.

publicitate