Ingrediente pentru aluat:
- 200 g făină
- 150 g brânză de vaci
- 5 linguri ulei
- 5 linguri lapte
- 1-2 lingurițe praf de copt
Ingrediente pentru umplutură:
- 300 ml smântână
- 150 g brânză dulce
- 125 g zahăr
- 3 ouă
- 20 g făină
- 200 g vișine (prune, caise etc.)
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă
Mod de preparare:
- Într-un bol, cernem făina. Adăugăm praful de copt, brânza de vaci, uleiul, laptele și amestecăm bine.
- Turnăm aluatul într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.
- Într-un bol, batem ouăle cu zahăr. Adăugăm brânza de vaci, smântâna, făina și amestecăm bine.
- Turnăm compoziția peste aluat. Pe deasupra, așezăm vișinele și coacem tarta la temperatura de 180 de grade, timp de 50 de minute. La final, decorăm cu zahăr pudră.
Poftă bună!