Ingrediente:
- 200 g cașcaval
- 350 g șuncă
- 5 ouă
- 1-2 castraveți
- maioneză
- sare, piper
- smântâna
- pătrunjel
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem șunca cubulețe și o așezăm într-o formă de copt. Pe deasupra, adăugăm un strat de maioneză
2. Tăiem castraveții în fâșii scurte și îi așezăm peste stratul de castraveți.
3. Al treilea strat al salatei va fi format din cașcavalul dat prin răzătoarea mare.
4. Adăugăm un strat de albușuri date prin răzătoare mare. Pe deasupra, așezăm cașcavalul dat prin răzătoare.
5. Tapetăm marginile cu gălbenuș mărunți. La final, decorăm cu un strat de maioneză.
Poftă mare!
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă