udincă de paste – simplă, gustoasă și consistentă mâncare. Nu este dificil să pregătiți această budincă, chiar și un începător va fi capabil. Mai ales dacă are o rețetă atât de simplă, ca aceasta
Scop: Pentru prânz / Pentru cină / Pentru copii
Principalul ingredient: Carne / Paste făinoase
Categoria: Mâncăruri fierbinți
Ingrediente
- Bacon – 450 g
- Cașcaval – 800 g
- Unt – 6 l. m.
- Făină – 1/2 păhar
- Lapte – 300 g
- Paste făinoase – 400 g
- Piper – 1 Pentru gust
- Pâine – 1 felie
Descrierea preparării:
Această budincă este o versiune simplificată a lasagnei. În loc de plăci – tubule de paste. De aici și denumirea. Vedeți cum să faceți o budincă de paste făinoase, care imediat se curăță de pe masă! O mâncare pentru toată familia – toată lumea va aprecia.
Cum se prepară?”Budincă de paste făinoase „
- Se prăjește baconul într-o tigaie și se pune deoparte deocamdată. Am pus macaroane la fiert, apoi cașcavalul se dă prin răzătoare.
- Se topește untul într-un castron pe foc mediu. Îndată ce untul s-a topit, se adaugă făină și se amestecă câteva minute, până devine groasă și densă.
- Se adaugă cașcavalul ras și piper negru măcinat.
- Amestecăm cașcavalul până se topește. În acest moment, pastele ar trebui să fie deja fierte.
- Baconul trebuie să fie bine sfărâmat.
- Scurgeți pasetele apoi le amestecați cu cașcaval.
- Într-un vas de copt turnați aproximativ 1/3 din macaroane și brânză.
- Adăugați un strat de bacon și cașcaval. Repetați acest lucru în mai multe straturi, cu paste și cașcaval, până se va umple complet până la margini vasul de copt.
- Presărăm peste cu fărâmături de pâine, cașcaval rămas și bacon. Coaceți la o temperatură de 300 de grade timp de 20-30 de minute, până când apare crusta aurie.
Oamenii de știință numesc cartoful – „capodoperă botanică”. Această rădăcinoasă este una dintre cele mai valoroase de pe pământ. Opțiunile pentru pregătirea sunt de ne enumerat, una dintre ele fiind budinca de cartofi cu bacon.
Numirea: Pentru prânz / Pentru cină / Pentru o gustare / Pentru o masă festivă / Cina festivă
Principalul ingredient: Carne / Legume / Cartof / Bacon
Categoria: Mâncăruri fierbinți / Budincă
Ingrediente
- Cartofi – 6-7 unități
- Ceapă – 1 unitate (una mare sau două mici)
- Salvie – 2 l. m. (salvie verde mărunțită, poate fi amestecată cu cea uscată)
- Bacon – 650 g
- Unt – 4-6 l. m.
- Sare – Pentru gust
- Piper – Pentru gust
Descrierea preparării:
Cartofii mai sunt numiți a doua pâine. Este foarte bogat în vitamine și microelemente. Ea conține chiar și grăsimi! Ele se găsesc în pielița legumei. Prin urmare, vă puteți hrăni doar cu cartofi și să fiți absolut sănătoși. Doar dacă nu ar fi vorba de conținutul ridicat de calorii, aș face acest lucru. Nu voi mai cânta laudele cartofului meu preferat, dar vă voi arăta cum să faceți o budincă de cartofi cu șuncă. Mult succes în preparare!
Cum se prepară? „Budincă de cartofi cu bacon”
- Tăiați ceapa în inele subțiri.
- Se mărunțește salvia (poate fi amestecată cu uscată).
- Curățați cartofii, tăiați în felii subțiri.
- Tăiați șunca.
- La foc mediu, topiți untul.
- Se adaugă făina și amestecați bine, untul treptat se va îngroșa.
- Adăugați lapte, amestecând constant. Continuăm să amestecăm până când sosul se îngroașă.
- Înainte de pune cartofii, se toarnă un strat subțire pe tavă de copt sosul pregătit. Peste, puneți un strat de cartofi.
- După cartofi puneți inelele de ceapă, presărați cu șuncă și salvie.
- Toată frumusețea se presară abundent cu cașcaval, se toarnă sosul, cașcavalul rămas și se adaugă sare după gust și piper proaspăt măcinat.
- Coacem cartofii în partea de jos a cuptorului, la o temperatură de 350 de grade.
- Înainte de servire, bucatele se păstrează ceva timp în cuptor.