publicitate

Gustare super delicioasă, care nu va lăsa pe nimeni indiferent – Gata imediat, în mai puțin de 15 min – Pentru a pregăti această gustărică, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare

  • 300 g ciuperci
  • 300 g salam
  • 2 cepe
  • 2 ouă
  • 2 cartofi
  • 100 g cașcaval
  • 2 pâini
  • sare, piper negru, ulei

Mod de preparare:

publicitate

1. Pentru umplutură, tăiem salamul bucățele. Îl amestecăm cu ceapa tocată mărunt. Adăugăm cartoful și cașcavalul date prin răzătoarea mică. Condimentăm cu sare și piper și amestecăm foarte bine.

Adăugăm ouăle și amestecăm până la omogenizare.

2. Ciupercile le punem la fiert pentru 15-20 de minute. După acest interval, le scurgem de apă și le tăiem cubulețe. Le adăugăm în compoziția de legume și amestecăm foarte bine.

3. Tăiem pâinea felii. Tapetăm fiecare felie de pâine cu o lingură de umplutură.

4. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim feliile de pâine, pe o singură parte cu umplutura în jos.

Savurați cu poftă! Poftă bună!

Încearcă și… Coșulețe cu șuncă, cașcaval și legume

Ingrediente:

  • 500 g aluat fărâmicios
  • 100 g șuncă
  • 1 roșie
  • 2 ouă
  • 100 g cașcaval tare
  • 2 fire ceapă verde
  • 50 ml lapte
  • Sare și piper după gust

Mod de preparare:

Întindeți aluatul și decupați forme circulare cu diametrul un pic mai mare decât cel al formelor pentru copt.

Tăiați cuburi mici roșia, șunca și ceapa, sărați și piperați. Dați cașcavalul pe răzătoare și amestecați cu legumele și carnea.

Bateți ouăle cu laptele și condimentați.

Așezați aluatul în formele pentru copt, cu marginile ridicate pe pereții formelor.

Puneți umplutura de legume și șuncă în fiecare din ele, apoi turnați-le ouăle bătute.

Coaceți-le timp de 20 de minute la cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius.

Puteți servi cu cașcaval ras sau verdeață tocată. Șunca o puteți înlocui cu bacon.

Savurați cu plăcere! Poftă bună!

publicitate