publicitate

Ingrediente:

  • 200 g unt
  • 3 cesti faina
  • 6 linguri apa rece
  • 200 g brocoli (poate sa fie inghetat)
  • 500 g peste afumat(dupa preferinta si buzunar)
  • 200 g branza de vaci sau crema de branza
  • 50 g cascaval
  • 1 ou
  • ulei, piper, sare
  • marar

Preparare:

  • Intr-un castron amestecam untul taiat bucatele cu faina si 1/2 lingurita de sare. Amestecam bine, dupa care punem apa(rece) si framantam pana se leaga.
  • Ungem o tava de tarta cu ulei. Intindem aluatul si il punem in tava; il intepam cu furculita, din loc in loc. Punem forma la cuptor, pentru 5-10 minute.
  • Scoatem tava de la cuptor si pregatim umplutura.
    Taiem pestele cubulete.
    Taiem brocoli si mararul, marunt.
  • Într-un castron, se amesteca broccoli, mararul, brânză de vaci şi oul. Adaugam pestele, sare si piper si amestecam.
  • Punem compozitia in tava cu aluat si cocem.
  • Dupa 20 de minute, scoatem tava si radem cascavalul peste placinta si dam din nou la cuptor, pentru inca 5-10 minute.

Pofta buna!

publicitate