publicitate

Ingrediente:

– 800 g carne tocata de ce animal sau pasare va place
ca vorba aceea “cea mai buna pasare e….porcul”
– 2 kg cartofi
– 1 ceapa
– 1 cescuta de lapte
– 1 cana de vin alb, sec ( optional)
– 4 oua
– 2 linguri ulei Cardinal
– sare, piper, cimbru, dupa gust

publicitate

Foto by Simona Floroaia – La Bohème

Preparare:

  • Din cartofi ( fierti bineinteles) si lapte facem un piure.
  • Curatam si taiam marunt ceapa si o punem sa se caleasca in ulei, impreuna cu carnea.
  • Adaugam , lingura cu bulion, vinul si lasam sa fiarba.
  • Intr-o tava termorezistenta punem jumatate din cantitatea de piure si il intindem uniform.
  • Punem peste piure carnea si deasupra cealalta jumatate de piure.
  • Dam la cuptorul bine incins pentru 45 de minute.
  • Dupa acest timp scoatem tava de la cuptor, batem bine ouale si le turnam deasupra.
  • Mai dam la cuptorm pentru 15 minute.

Carnea poate fi inlocuita cu 2 pachete de soia granule, fierte dupa cum scrie pe pachet.

Pofta buna!

publicitate