publicitate

Ingrediente:

  • 1,5 kg cartofi
  • 200 g branza
  • 3 carnaciori oltenesti
  • 5 oua
  • ulei
  • marar (eu am pus uscat), cimbru
  • sare piper

Si o poza cu tava mea cea zgariata, dar de care nu ma indur sa o arunc. Aveti voie sa radeti de mine!

publicitate

Preparare:

  • Curatam cartofii, ii taiem in jumatate pe lung si fiecare jumatate in patru.
  • Punem cartofii la fiert in apa cu sare, pentru 20 de minute.
  • Dupa ce s-au fiert cartofii, ii scurgem de apa si ii punem intr-o tava termorezistenta (eu am folosit o tava mare de tarta).
  • Amestecam carofii cu ulei, marar, cimbru si ii dam la cuptor pentru 15-20 de minute.
  • Cat stau cartofii la cuptor pisam cu furculita branza si o amestecam cu ouale batute bine.
  • Cand sau rumenit cartofii, punem peste ei branza cu ouale si deasupra carnatii taiati bucatele si dam la cuptor pentru alte 15-20 de minute (pana se rumeneste frumos).

Pofta buna!

publicitate