publicitate

Profitam de savoarea legumelor, iar de data asta am umplut rosii si ardei cu fasole boabe, morcov ras, ceapa, usturoi, ardei si verdeata tocate marunt. Fasolea am fiert-o, iar restul legumelor le-am calit, am mai adaugat patrunjel si cateva linguri de pasta de rosii la compozitie.

E o varianta buna de post. In poza, eu am pus insa si ceva branza telemea faramitata, iar deasupra cascaval.Totusi, daca vreti sa faceti reteta de post, tot ce trebuie sa faceti este sa renuntati la branza si cascaval. Gustul si savoarea vor fi extraordinare si fara aceste doua ingrediente.

Le-am asezat pe toate in tava unsa cu ulei si-am acoperit cu hartie de copt, am eliminat-o la final ca sa se-mbujoreze. Putin cam mult le-am tinut la cuptor, le-as fi vrut mai ferme, dar m-am luat cu o gramada de altele, se-ntampla.

publicitate

Pozele le-am facut cand erau deja caldute numai, n-am apucat sa captez si aburii.  Foarte mult ne-au placut, abia astept sa refac si in alte combinatii.

Bonus: salata de dovlecei cu rosii si branza

Ceva foarte usor si rapid, dovlecei grillati cu rosii si branza. Am lasat dovleceii la marinat in frigider intr-un amestec de usturoi cu ulei de masline, zeama de lime, sare si menta uscata cateva ore, cat dureaza perioada buna de plaja de la amiaza, am facut turnuletul si-apoi l-am mancat.

publicitate