publicitate

Daca iti plac ruladele dulci, iti recomand sa incerci aceasta reteta. Rulada din foaie de napolitana cu crema de cacao are un gust foarte bun. In plus, se prepara foarte usor. Reteta este explicata pas cu pas in randurile de mai jos.

Avem nevoie de:

  • 1 foaie de napolitana, 300 gr biscuiti simpli macinati
  • 300 ml lapte, 100 gr ciocolata cu lapte
  • 1 lingura de cacao pudra, 1 lingura ciocolata pudra
  • 1 lingura Nutella, 50 gr unt moale
  • 100 gr zahar pudra, 1 banana

Mod de preparare:

publicitate

Infasuram foaia de napolitana intr-o carpa umeda si o lasam deoparte timp de 5 minute.

Punem laptele la incalzit intr-o cratita. Adaugam ciocolata cu lapte, cacaoa, ciocolata pudra, Nutella, untul moale si zaharul pudra. Amestecam bine. Lasam cratita pe foc pana se topeste tot untul si ciocolata.

Turnam amestecul obtinut in bolul cu biscuiti macinati si amestecam.

Indepartam carpa umeda de pe foaia de napolitana. Intindem umplutura de cacao si biscuiti peste foaia de naplotana. Intr-o margine, punem o banana decojita.

Rulam foaia de napolitana, astfel incat sa obtinem o rulada. O infasuram in folie alimentara si o lasam sa se raceasca, apoi o punem la frigider pentru cel putin 2 ore.

Scoatem apoi rulada din frigider, indepartam folia alimentara si o taiem in felii de aproximativ 2 cm grosime. Asezam feliile de rulada pe un platou si le servim impreuna cu cei dragi. Pofta buna si spor la gatit!

Daca ti-a placut aceasta reteta simpla, dar delicioasa, iti recomand sa o impartasesti si cu prietenii tai. Cu siguranta vor dori si ei sa o incerce!

publicitate