Aceasta reteta este incredibil de delicioasa. Nu necesita mult timp si rezultatul este delicios de pufos. Din ingredientele de mai jos vor rezulta doua rulade. Una o vom umple cu crema de ciocolata cu lapte, iar cealalta cu crema de ciocolata alba.
Ingrediente pentru blat:
- 6 oua
- un praf de sare
- 6 linguri de zahar
- 6 linguri de faina, 6 linguri ulei
- zahar pudra
Ingrediente pentru crema:
- ciocolata cu lapte
- 4 linguri de ulei
- ciocolata alba
- dulceata de capsuni
Ingrediente pentru decor:
- capsuni
Mod de preparare blat:
Int-un castron vom amesteca albusurile cu sarea pana cand acestea vor deveni spuma. Peste ele vom adauga zaharul mixand continuu pana cand acestea vor capata consistenta unei bezele lucioase.
Separat vom amesteca galbenusurile si uleiul bine. Peste acestea vom adauga compozitia de albusuri amestecand continuu. Vom adauga si faina cernuta peste amestecand.
Intre timp vom preincalzi cuptorul la 180 de grade celsius.
Vom pregati o tava, tapetata cu hartie de copt in care vom adauga compozitia de blat de mai sus. Vom pune tava in cuptor la copt, timp de 25-30 de minute.
Cand blatul este agta il lasam 5 minute la racit dupa care il punem pe o folie alimentara si il vom pudra cu zaharul pudra si il vom rula. Vom baga ruloul la frigider, la racit complet.
Mod de preparare crema:
Vom topi intr-un vas ciocolata cu lapte si 2 linguri de ulei la microunde. Intr-un alt vas vom topi ciocolata alba si doua linguri de ulei.
Mod de preparare prajitura:
Vom scoate din frigider ruloul si il vom derului usor fara a se rupe. Peste acesta vom adauga un strat de dulceata de capsuni. Vom rula inapoi ruloul. peste acesta vom adauga topingul de ciocolata, iar peste celalalt topingul de ciocolata alba. Vom pune rulourile la frigider pentru o ora. Cand acesta este gata vom orna cu capsuni.
Rulada este gata! Pofta buna!