
publicitate
Ingrediente:
- 400 g zahăr
- 400 g făină
- 7 linguri ulei
- 7 linguri apă
- 7 ouă
- 1-2 linguri cacao
- 1 plic praf de copt
- 1 plic zahăr vanilat
Mod de preparare:
- Pentru început, separăm gălbenușurile de albușuri. Intr-un vas,pe foc,preparam siropul din zahar si apa. Cu ajutorul unui mixer, batem albușurile spumă. Adăugăm siropul de zahăr, praful de copt, 2-3 linguri de făină și zahărul vanilat. Amestecăm foarte bine până la omogenizare.
- Adăugăm gălbenușurile, uleiul, făina rămasă și amestecăm până la omogenizare.
- Turnăm aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.
- Coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenește frumos.
Să îl savurați cu drag! Poftă bună!
publicitate