
publicitate
Aveți nevoie de:
- 400 de brânză
- 400 g făină
- 400 gzahăr
- 4 ouă
- 1 linguriţă oţet
- 1 linguriţă bicarbonat de sodiu
- 4 linguri unt topit
- 4 linguri smântână
Cum se prepară această rețetă?
- Într-un bol, amestecăm brânza, ouăle, zahărul, smântâna şi untul.
- Adăugăm bicarbonatul de sodiu stins cu oţet.
- Adăugăm făina şi amestecăm până la omogenizare.
- Turnăm aluatul obţinut într-o formă de silicon ( sau oricare altă formă pentru copt ) unsă cu ulei de floarea soarelui.
- Se coace în cuptorul preincalzit la temperatura de 180 grade, aproximativ 40 – 45 minute.
- Verificăm dacă checul este gata cu o scobitoare sau cu un beţişor din lemn.
- Așezăm checul pe un platou şi îl decorăm cu zahăr pudră.
Să aveți poftă!
publicitate
publicitate