Ingrediente:
- 350 g făină
- 250 g cașcaval
- 100 g salam
- 240 g chefir
- 60 g unt
- 10 g praf de copt
- 1/4 linguriță sare
Mod de preparare:
1. Într-un bol, turnăm făina. Adăugăm praful de copt, sarea, untul și amestecăm foarte bine.
2. Cașcavalul îl dăm prin răzătoare. Salamul îl tăiem cubulețe.
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă
3. Le adăugăm în aluatul uscat și amestecăm. Adăugăm chefirul și mixăm bine.
4. Frământăm aluatul bine.
5. Întindem aluatul în 2 foi subțiri și egale.
6. Așezăm turtele pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Le tapetăm cu chefir.
7. Coacem la temperatura de 210 grade, timp de 20 de minute.
Poftă bună!