Am facut muschi de porc impanat cu felii de carnat afumat si usturoi de revelion, nu s-a mancat tot, ce-a ramas am folosit la sandwich-uri.
Intre doua felii de paine de casa am pus urmatoarele, in ordinea straturilor: branza feta, ceapa rosie, carnati afumati de casa, castraveti, felii subtiri de carne, un strat de maioneza in amestec cu pasta de ardei dulce si felii de ardei rosu.
Nu aruncati mancarea, resturile se pot asocia si refolosi in mod foarte creativ si gustos. E o joaca, in fond, nu-i asa?
Bonus:
Pe fuga, unul din aperitivele de la rev: „barcute” din castraveti cu pasta de masline si somon afumat. Foarte bine merg castravetii cu pasta de masline, iar somonul imbunatateste combinatia. Se fac usor: se scoate miezul castravetelui cu instrumentul acela de scos cotoare, etc., eu i-am sarat in interior si i-am lasat la scurs in frigider, dar nu e neaparat necesar; se taie in jumatate pe lung si se umplu jumatatile cu pasta de masline, apoi se feliaza „barcutele” si se aseaza bucata de somon deasupra.
Se vor manca repede :). Va doresc digestie buna deocamdata :)!
Later edit: eu i-am incercat si cu un strop de maioneza. Eventual se poate combina maioneza cu iaurt si marar, sau faceti motul de maioneza si presarati mararul deasupra castravetilor. Cred ca ar fi foart buni :). Si by the way, maioneza eu o fac ca aici, nu veti da gres niciodata cu ea. E o varianta salvatoare pentru mine, the one and only de fapt.