Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă
Aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Pentru umplutură:
- 120 g ceapă verde
- 6 ouă
- sare
- piper negru măcinat
Pentru aluat:
- 50 g făină
- 250 ml apă
- 80 ml ulei de floarea soarelui
- 1/2 linguriţă sare
Mod de pregătire:
Pregătim umplutura:
- Mărunţim ceapa verde.
- Tăiem cubuleţe 6 ouă fierte.
- Amestecăm într-un bol ceapa tăiată, ouăle, sarea şi piperul negru.
Pregătim aluatul.
- Amestecăm făina cu sarea.
- Turnăm într-o oală 250 ml apă şi 80 ml ulei.
- Punem amestecul la fiert.
- Când a început să fiarbă, turnăm amestecul peste făină.
- Amestecăm aluatul cu o lingură apoi cu mâinile.
- Aluatul obținut îl împărţim în bucăţele de 50 g fiecare.
- Întindem fiecare bucăţică de aluat.
- Pe aluatul întins așezăm 1-2 linguri de umplutură.
- Pliem marginile, apoi formăm ruloul.
- Pregătim în acest mod toate rulourile.
- Le așezăm într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.
- Tapetăm rulourile cu un ou bătut.
- Coacem la temperatura de 180 grade, timp de 35 minute.
- Rulourile au ieșit aromate şi fine!!
Să o savurați cu plăcere