Daca vrei sa mananci un chec aperitiv dar nu stii cum se gateste, afla ca este foarte usor de preparat. Reteta aceasta poate fi pusa in practica de oricine si cu siguranta va fi pe placut tau. Gateste astazi checul sarat cu cartofi si repeta reteta ori de cate ori vei simti nevoia sa mananci ceva gustos.
Ingrediente:
- 150 gr de cartofi taiati cubulete, 150 gr sunca de curcan
- 75 gr de cascaval dat prin razatoare, 1 pliculet praf de copt
- 100 ml lapte proaspat, 4 oua
- O lingura ulei de floarea soarelui, 150 gr faina alba
- Sare si piper
- O lingurita de praf de usturoi
Mod de preparare:
Articol nou scris de Maria: Supa de legume cu care am slăbit 10 kilograme – rețetă
- Fierbem cartofii timp de 10 minute, ii strivim si ii punem in tigaie cu usturoi, sare si piper. Adaugam sunca taiata cubulete si calim la foc mic.
- Amestecam bine faina cu ouale si turnam lapte, ulei si cascaval. Punem si praful de copt, dupa care adaugam amestecul de cartofi si sunca.
- Folosim o forma de copt pe care o ungem cu unt si turnam aluatul obtinut. Lasam sa se coaca timp de 45-60 minute. (timpul de coacere difera in functie de cuptor).
Pofta buna!