publicitate

Ingrediente:

  • 4 cartofi
  • 5 ouă
  • 200 g cașcaval
  • 4 morcovi
  • 1 ceapă
  • 170 g maioneză
  • 100 g somon
  • 50 g caviar roșu
  • ulei vegetal

Mod de preparare:

1. Curățați ceapa, tăiați-o cubulețe și prăjiți-o într-o tigaie încinsă cu ulei. Prăjiți-o până se rumenește bine…

publicitate

2. Se fierb cartofii, se curăță și se dau prin răzătoare. Morcovii, de asemenea, îi fierbeți, îi curațați și îi dați prin răzătoare.

3. Ouăle fierte tare se curăță de coajă, se separă albușul de gălbenuș și se dau separat prin răzătoare. Procedați la fel cu ca cașcavalul.

4. Într-un vas, așezați un strat de morcovi, iar pe deasupra tapetați cu maioneză. Adăugați ceapa peste stratul de morcovi și cartofii. Ultimul strat este unul de maioneză.

5. Înfășurăm în folie de plastic. Faceți un inel puțin mai mic decât primul strat. Apoi adăugați gălbenușurile în jurul cercului din interior. Lăsați gălbenușul rămas pentru stratul final. Se pune un strat de albușuri în inelul interior și se tapetează cu maioneză. La final, se adaugă cașcavalul dat prin răzătoare.

publicitate