Sos verde pentru peste

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Sosul verde pentru peste este unul care nu trebuie sa lipseasca de pe masa atunci când vreți sa gatiti acest tip de carne.

Pentru prepararea acestui sos verde aveți nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 1/4 ceașcă de suc de lamaie
  • 2 cepe tocate mărunt
  • 4 linguri de menta proaspătă, tocata fin
  • 1/4 ceașcă de suc de portocale proaspăt
  • 1/4 ceașcă ulei de măsline
  • 1/2 cana de patrunjel tocat
  • coaja rasa de la o portocala și lamaie
  • fulgi de chilli
  • sare, piper
  • 2 linguri de capere (tocate marunt)

sos verde pentru peste

Folosiți aceeași cana pentru masurarea ingredientelor.

Sosul se prepara foarte simplu și poate fi folosit pentru mai toate tipurile de peste însă se potrivește foarte bine cu somonul.

Tocati foarte mărunt ceapa, caperele, menta, patrunjelul. Pentru tocat puteti folosi un tocator electric sau manual care sa iti usureze munca. Dați pe razatoarea fina coaja de portocala și lamaie iar mai apoi stoarceti-le într-o cana.

Amestecati toate ingredientele precizate mai sus, într-un bol mai înalt și se păstrează la frigider (dacă nu este consumat imediat).

Leave a Reply