Lucruri fundamentale despre exercitiile pentru marirea penisului

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Este ușor sa fi sceptic despre valabilitatea exercitiilor pentru marirea penisului, din cauza ca sunt foarte multe absurditati de articole aparute online.

Aceste articole fără noime scrise de numeroase ghiduri pentru marirea penusului, sunt scrise într-un fel incoerent și fără cunoștințe despre acele exerciții.

Tristul adevăr – după cum probabil ai înțeles deja – este faptul ca multe informații despre exercitiile pentru penis sunt scrise de oameni ce abia înțeleg acest subiect și în loc sa te ajute sa îți crești dimensiunea penisului, ei doar îți ofera foarte multe tehnici explicate greșit, și exerciții periculoase. Titan Gel este un produs foarte cunoscut pentru marirea penisului.

De ce toate acestea?

Adevărul este ca acele site-uri ce ofera exerciții pentru penis gratis – chiar și cele scrise corect – ofera sfaturi ce te fac sa renunți la exerciții după doar câteva săptămâni și te fac sa cumperi echipamente alternative scumpe.

Pe de alta parte, din cauza ca ghidurile publicitare nu va foarte mult, doar un mic numar de companii investesc suficient timp și efort pentru a dezvolta programe eficiente.

Și asta este păcat, pentru ca atunci când sunt făcute corect, exercitiile pentru penis nu sunt doar sigure în totalitate, dar sunt și extrem de eficiente când vine vorba de cost. Tot ce necesita este un ghid bun. Și da, este nevoie de suficient timp, rabdare și efort.

Cum se fac exercitii pentru marirea penisului?

Sunt sigur ca suna ridicol. Îți faci propria sala de forța pentru penis, unde încerci din rasputeri sa ridici greutati prin flexarea penisului, sau poate faci flotări cu el?

Nu…din fericire nu. De fapt, din cauza structurii unice al penisului (nu conține muschi în adevăratul sens al cuvântului) aceste exerciții nu se aseamana cu ce ai făcut pana acum.

Sunt doua tipuri de exerciții pentru penis de baza:

  • Exerciții ce intind ligamentele penisului – ce în mod primar cresc lungimea penisului.
  • Exerciții ce cresc capacitatea sangelui din penis – prin intinderea tesutului tunica alubuginea – ce au rolul primar (dar nu exclusiv) de a crește grosimea.

Pentru a obtine cele de mai sus, trebuie să faci o varietate de întinderi, trageri, apasari și masaje pentru penis din toate unghiurile posibile – toate le faci cu nimic mai mult decât mana ta.

Spre deosebire de toate chestiile gratis ce se găsesc, ghidul meu îți va oferi o introducere de baza către exercitiile pentru penis esentiale, în acest fel sa te poți decide care este cel mai potrivit pentru tine. Ca tot am vorbit despre Titan Gel, va las aici un articol complet.

Recomandarea mea personala este?

Sincer sa fiu, dacă ar fi sa încep totul de la început aș fi mai inclinat sa încep cu extinderea penisului ca fiind metoda primara de marire a penisului, din cauza, din cauza unor motive cheie.

  • Este o metoda cu care poți începe mai ușor
  • Ele necesita mai puțin angajament pentru a fi folosite regular (lucru ce este cheia succesului).

Suma totala a acestor avantaje este o ruta mai sigură pentru a-ți realiza scopurile unui penis mai mare. Dar pentru cei ce sunt hotarati să se țină de un întreg regim zilnic, exercitiile pentru penis pot fi o optiune foarte eficiența. Aici gasesti cateva idei de exercitii.

marirea penisului

Exercitiile pentru penis chiar funcționează?

Daca te tii de exercitiile pentru marirea penisului și le faci regular pentru o perioada de 3-6 luni, nu numai că-ți vei crește dimensiunea penisului într-un mod dramatic, dar fără nici o îndoială vei imbunatati și viața sexuală.

Printre alte beneficii secundare, vei descoperi ca erectiile vor fi mai tari decât o țeava de fier și vei avea mai mult control atunci când vine vorba de ejaculare iar intensitatea orgasmelor va crește considerabil.

Deci vei avea erectii mai mari, mai puternice…si mai multă distracție.

De fapt nicio alta metoda de marire al penisului nu are atât de mult potențial. Dar nu trebuie sa te increzi în cuvintele mele, pentru ca este și dovedit clinic.

Leave a Reply